18 Haziran 1974’de Ankara’da dünyaya gelen İmirzalıoğlu üniversiteye kadar Ankara’da yaşadı. Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nü kazanarak İstanbul’a gelen oyuncu okul harçlığını karşılamak için mankenlik ajansına yazıldı ve sonrasında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve Türkiye’nin en iyi erkek modeli oldu.
Yarışma sonrasında tekliflerin yağmaya başlaması ile oyunculuk serüvenine başlamış olur. İlk dizisi ise hepimizin onu tanımaya başladığı ‘Deli Yürek’ dizisidir. Dizi bittikten sonra dil öğrenmek için Amerika’ya gider. Döndüğünde ise pek çok film-dizi teklifi alır.
Yazı Tura, Kabadayı, Cingöz Recai, Ejder Kapanı gibi filmlerde Alacakaranlık, Ezel, Karadayı gibi dizilerde yer alan başarılı oyuncu son olarak 2020’de Blu Tv’de yer alan Alef dizisinde yer almıştır.
Ayrıca Kim Milyoner Olmak İster? Yarışmasının da son sunucusudur. 2016 senesinde Sinem Kobal ile evlenen oyuncu şu sıralar baba olmanın heyecanını yaşıyor.
Kenan İmirzalıoğlu hakkında verilen bilgilerde yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.